1 כוס (200 מל) מים רותחים

1 שקיק תה

1 כפית קפה נמס

8 דבלים קצוצים גס

2 ביצים 

1 כוס (200 מל) שמן

1 כוס (200 גר') סוכר

1 כוס (340 גר') דבש

2.5 כוסות (350 גר') קמח

1 כפית סודה לשתיה

0.5 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן

קורט אגוז מוסקט

קורט ג'ינג'ר טחון

2 עוגות אינגליש של 30 ס"מ / תבנית בבקה 

לציפוי:

75 גרם חמאה רכה. מוציאים מהמקרר כשעתיים קודם

1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר

  1. מערבבים את שקיקי התה והקפה עם המים הרותחים ומערבבים בפנים את הדבלים.
  2. מערבבים את כל החומרים היבשים יחדיו עם התבלינים
  3. מקציפים ביצים עם הסוכר ובאיטיות מוסיפים את הדבש ולאחר מכן את השמן באיטיות.
  4. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לסירוגין עם קערת המים והדבלים, ומערבבים  עד תערובת אחידה.
  5. שמים את התערובת בתבניות אפייה ומכניסים לתנור חם ל-35-40 דק.
  6. בינתיים מכינים את חומרי הציפוי – מקציפים את חומרי הציפוי במיקסר ו ומורחים על העוגה שהיא מצוננת היטב.