4 גזרים צבעוניים קלופים

4 סלקים צבעוניים חתוכים לחצאים

2 לפתות חתוכות לחצאים

מיץ מליים אחד

חופן עלי כוסברה

כוס מלח גס

שמן זית

1/4 כפית זרעי כמון גרוסים גס

1/4 כפית תערובת תבלינים אוריינטלית גרוסים של קארי,כמון, אגוז מוסקט, פפריקה, כורכום

  1. מניחים את ירקות השורש מעל מצע של מלח גס מושחים במעט שמן זית ומכניסים לתנור עד שהירקות מתרככים. בחום של 180 מעלות. בערך 40 דק׳. 
  2. לאחר שמתרככים ומצטננים קולפים את הירקות וחוצים את הסלקים והלפתות לשמיניות ואת הגזרים לרבעים. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים. מגישים בטמפ החדר.