אין דבר מנחם ומשמח יותר ממאפה בריוש ריחני וחמים, משובץ בנקטרינות חמצמצות, שמוגש לצד קרם מסקרפונה קריר וקטיפתי. או בצק שמרים ריחני, עתיר בעשבי תיבול, עם גבינת קממבר ואגוזים.

בסדנת אפייה זו נלמד את סודות העבודה עם שמרים. נלמד טכניקות ומגוון מתכונים של מאפי שמרים, מתוקים ומלוחים, בשילוב ממרחים ומליות שונות וכמובן, עם מבחר פירות וירקות העונה הגדלים ברחבי המשק. בואו ללמוד לאפות אוכל טעים ובריא בקלות ותראו כיצד התנור הביתי שלכם הופך למקור של חום, אהבה ועשייה בימי החורף הקרים.

הסדנאות מועברות על ידי תמי הלברכט-חסון – קונדיטורית מקצועית, בוגרת קורס קונדיטוריה בסיסי ומתקדם בביה"ס לאומנויות הקונדיטוריה של אסטלה והשתלמויות שף קונדיטורים מובילים מחו"ל.

ללוח הפעילויות והסדנאות