אנחנו שמחים לארח לסדנה נוספת בסדרת הסדנאות של בישול ערבי גלילי המתקיימות אצלנו בגינה עם ד"ר נוף עתמנה איסמעיל. נוף היא שפית ובשלנית מנוסה לבישול ים תיכוני ובישול ערבי.  ב-2014 זכתה ד"ר נוף בתוכנית הבישול "מאסטר-שף", בה הרשימה את השופטים עם הבישול הערבי המודרני שלה.

בסדנה נלמד מתכוני כיסונים וממולאים מיוחדים מהמטבח הסורי והלבנוני. מתכונים שכל אחד יוכל להכין במטבח הביתי תוך שימוש בחומרי גלם זמינים ומקומיים. בואו ללמוד טכניקות  לגלגול עלי גפן צמחוניים וכיצד מכינים סהרונים במילוי גבינה וזעתר, כרוב לבן ממולא בלימון ושום, שישברק, משולשי תרד וסומק ועוד מגוון שלל מנות בריאות מהמטבח הערבי. כל סדנה מלווה ביין וארוחה מהמטעמים שיוכנו במהלכה.

ללוח הפעילויות והסדנאות