המטבח האיטלקי האמיתי מתבסס על ירקות עונתיים טריים, הגדלים באזור המקומי. בסדנה נלקט מגוון ירקות טריים מהגינה במשק, נכין ונטעם מגוון מנות האופייניות למחוזות שונים ברחבי ארץ המגף ונסיים בארוחה חגיגית בליווי יין טוב.

בין היתר נכין: קציצות חצילים סיציליאניות מחצילים קלויים עם פטרוזיליה ופרמז'ן, נודי-ניוקי מריקוטה עם עגבניות צלויות ועשבי תיבול, חונקי כמרים עם שמן זית, שום, תבלינים טריים, קישואים ואנשובי ועוד מגוון מנות איטלקיות לפי הירקות העונתיים שגדלים בגינה ומצב רוח השף.

ללוח הפעילויות והסדנאות