סדנת בישול איטלקי עם רומי נדלר, שפית ובלוגרית (רומינה אה לה קוצ'ינה)
להכיר את כל רזי המטבח האיטלקי האותנטי, ללמוד את כל הסודות של הסבתות האיטלקיות ולהתנסות במטבח איטלקי אמיתי ובכל מרכיביו. המטבח האיטלקי האמיתי מתבסס על ירקות עונתיים טריים, הגדלים באזור המקומי.
בסדנה נלקט מגוון ירקות טריים מהגינה במשק, נכין ונטעם מגוון מנות האופייניות למחוזות שונים ברחבי ארץ המגף ונסיים בארוחה חגיגית בליווי יין טוב.
בין היתר נכין:
- קציצות חצילים סיציליאניות מחצילים קלויים עם פטרוזיליה ופרמז'ן
- נודי-ניוקי מריקוטה עם עגבניות צלויות ועשבי תיבול
- חונקי כמרים עם שמן זית, שום, תבלינים טריים, קישואים ואנשובי
- ועוד מגוון מנות איטלקיות לפי הירקות העונתיים שגדלים בגינה ומצב רוח השף.
רוצה לשמוע עוד?
השאר פרטים ונחזור אלייך בהקדם!