שף איל לביא ילמד אותנו על רזי המטבח הים-תיכוני אצלינו בלב הגינה. בסדרה של סדנאות, המתמקדות בדגים ופירות ים, נלמד את סודות הטעמים של ארצות הים התיכון ואת הקשר האדוק בין המטבח שלהן לים.

בין היתר נכין:

1. סביצ'ה של דג ים בתחמיץ הדרים,עלי רוקט, בצל סגול, צנוניות וצ'ילי על משיכת לאבנה צאן מתובלת.

2. מרק עדשים כתומות ובטטה עם לימונים כבושים וברוסקטה של פסטו כוסברה ואנשובי טרי מלוח.

3. פילה דג ים במילוי חצילים שרופים בגריל , גבינה בולגרית, בזיליקום ומעטפת עלי פילו פריכים. רוטב וינגרט גזר כמון.

4. "סלטימבוקה" של פילה עגל במילוי גבינת מוצרלה, עלי מרווה, הם ובייקון קריספי. רוטב בלסמי ויין אדום.

5. מילפיי קדאיף , קציפת מסקרפונה, תותים טריים מהגינה ובלסמי.

 

ללוח הפעילויות והסדנאות