ערב חורפי​ של בישול ים תיכוני כייפי
ארוחת טעימות ים תיכונית של מנות עונתיות וחורפיות בליווי הרבה יין טוב
נתחמם עם מרק ויסשואז עם תפוחי אדמה, כרישה ושומר עם ברוסקטות גבינת צאן ופסטו כוסברה לימוני.
נכין אינבולטיני עוף במילוי משמש מיובש, פסטו, עשבי תיבול וצנוברים במעטפת חזה אווז צלוי ברוטב בלסמי, יין אדום ומרווה.
סינייה של כרובית וחציל ביוגורט, טחינה, זעתר, סומק וצנוברים.
פאיה מיקסטה עם נקניקיות צ'וריסוס, פילה דג, אורז, פלפלים וזעפרן.
​ נקנח עם מוס שוקולד ושקדים מקורמלים, וקליפות תפוז מסוכרים.
​מוס שוקולד וגרנד מרינייה עם שקדים מקורמלים וקצפת כורכום ותבלינים.
​​

ללוח הפעילויות והסדנאות