ממתק תמרים ואגוזים / 5 גלילים באורך 20 ס"מ / 70 -60 פרוסות

1 כוס שקדים טחונים 

1/2 כוס שקדים שלמים

1/2 כוס אגוזי מלך

1/2 כוס פקאן / פיסטוק

1 כוס שומשום / קוקוס

700 גרם תמרים מגולענים / תמרים בואקום

500 גרם ממרח תמרים

1/4 כפית קינמון

  1. שמים במעבד מזון את השקדים הטחונים, ממרח התמרים והתמרים המגולענים ומעבדים עד קבלת עיסה הומוגנית.
  2. מוסיפים את הקינמון, שקדים והאגוזים השלמים ומעבדים בכמה פולסים קצרים רק עד שהאגוזים נטמעים בתערובת.
  3. מפזרים את השומשום או את הקוקוס על גבי נייר אפייה ויוצרים את הגלילים בקוטר של 3-4 ס"מ
  4. מכניסים להקפאה לכמה שעות, מוצאים ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ

שומרים במקפיא.