• MAY_6083 (1)

שמן זית – קיבוץ מגל

                                     שמן זית קיבוץ מגל

                                   
שמן הבית של מסיק מגל הינו שילוב ייחודי של מספר זני זיתים הגדלים בכרמי קיבוץ מגל. ההרכב הסופי נקבע בנפרד בכל שנה על פי טעם הזיתים והמרקם. שמן זית זה יוצר טעם וניחוח ייחודיים למסיק. מתאים לבישול חם ולתיבול קר.
Leccino | לצ'ינו
מוצא: איטליה, מחוז פוגלייה.
אחד הזנים הנמכרים ביותר, כנראה בגלל טעמו העדין שמאפשר שימוש לכל סוג של בישול. מאפשר להנות מהערכים הבריאותיים שלו
כשמן זית ללא טעם השמן הדומיננטי.
השמן: טעם וארומה עדינים מאד, חריפות ומרירות נמוכים מאד. מתאים במיוחד לתיבול עדין של סלטים ופסטה, אלו האוהבים שמן זית.

Picual | פיקואל
מוצא: ספרד.
טעמו מזכיר את טעם השקד. מצטיין בארומה ייחודית ומפתיעה המזכירה ארומה של מיצי הדרים. מומלץ ביותר לטיגון ובישול מפני
שעמידותו לפירוק בחום גבוהה וטעמו הייחודי מוסיף טעם רב ועניין למאכל. בעל חריפות ומרירות עדינה.
Koroneiki | קורינייקי
מוצא: כרתים, יוון.
השמן : בעל טעם עדין, מרקמו שומני מאד. השמן הנכון לתיבול סלט יווני, גבינת פטה ולמאכלים בסגנון בישול ים תיכוני, מתאים לבישול
ואפיה.

Askal | אסקל
מוצא: ישראל
האסקל הוא זן ישראלי חדש. הוא מתאפיין בטעמו המרענן, הטרי ובעשבוניות החזקה, בעל עמידות גבוהה באיחסון המאפשרת
שמירה על איכותו לזמן ממושך.
ארומטי ובעל חריפות ומרירות בינוניים. מתאים במיוחד לתיבול קר. תוספת מתבקשת לחומוס איכותי ולסלט ירקות קצוץ.
האסקל מצטיין ביבולים גבוהים ובאיכות שמן גבוהה.
 Souri | סורי

מוצא: מקורו בלבנון מקרבת העיר צור, ומכאן השיבוש בשמו, שכן הוא צורי ולא סורי.
בעל חריפות ומרירות גבוהה. מתאים במיוחד לתיבול סלטים קרים וכתוספת מתבקשת לחומוס משובח.
Coratina | קורטינה
מוצא: איטליה.
בעל טעם וארומה דומיננטיים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה. נהדר לתיבול קר. מתאים במיוחד לאוהבים את טעמו העז של שמן הזית.

קטגוריה: .

תיאור מוצר

                                   
שמן הבית של מסיק מגל הינו שילוב ייחודי של מספר זני זיתים הגדלים בכרמי קיבוץ מגל. ההרכב הסופי נקבע בנפרד בכל שנה על פי טעם הזיתים והמרקם. שמן זית זה יוצר טעם וניחוח ייחודיים למסיק. מתאים לבישול חם ולתיבול קר.
Leccino | לצ'ינו
מוצא: איטליה, מחוז פוגלייה.
אחד הזנים הנמכרים ביותר, כנראה בגלל טעמו העדין שמאפשר שימוש לכל סוג של בישול. מאפשר להנות מהערכים הבריאותיים שלו
כשמן זית ללא טעם השמן הדומיננטי.
השמן: טעם וארומה עדינים מאד, חריפות ומרירות נמוכים מאד. מתאים במיוחד לתיבול עדין של סלטים ופסטה, אלו האוהבים שמן זית.

Picual | פיקואל
מוצא: ספרד.
טעמו מזכיר את טעם השקד. מצטיין בארומה ייחודית ומפתיעה המזכירה ארומה של מיצי הדרים. מומלץ ביותר לטיגון ובישול מפני
שעמידותו לפירוק בחום גבוהה וטעמו הייחודי מוסיף טעם רב ועניין למאכל. בעל חריפות ומרירות עדינה.
Koroneiki | קורינייקי
מוצא: כרתים, יוון.
השמן : בעל טעם עדין, מרקמו שומני מאד. השמן הנכון לתיבול סלט יווני, גבינת פטה ולמאכלים בסגנון בישול ים תיכוני, מתאים לבישול
ואפיה.

Askal | אסקל
מוצא: ישראל
האסקל הוא זן ישראלי חדש. הוא מתאפיין בטעמו המרענן, הטרי ובעשבוניות החזקה, בעל עמידות גבוהה באיחסון המאפשרת
שמירה על איכותו לזמן ממושך.
ארומטי ובעל חריפות ומרירות בינוניים. מתאים במיוחד לתיבול קר. תוספת מתבקשת לחומוס איכותי ולסלט ירקות קצוץ.
האסקל מצטיין ביבולים גבוהים ובאיכות שמן גבוהה.
 Souri | סורי

מוצא: מקורו בלבנון מקרבת העיר צור, ומכאן השיבוש בשמו, שכן הוא צורי ולא סורי.
בעל חריפות ומרירות גבוהה. מתאים במיוחד לתיבול סלטים קרים וכתוספת מתבקשת לחומוס משובח.
Coratina | קורטינה
מוצא: איטליה.
בעל טעם וארומה דומיננטיים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה. נהדר לתיבול קר. מתאים במיוחד לאוהבים את טעמו העז של שמן הזית.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לחוות דעת “שמן זית – קיבוץ מגל”